Khamis, 9 April 2015

COZUMA CC CREAM

COZUMA CC CREAM - Product From KOREA

ALAMI KULIT HALUS SEMULAJADI DENGAN CC CREAM TERBARU

Krim ringan semua dalam satu menawarkan segala yang anda perlukan, bukan sahaja untuk fungsi penjagaan kulit, tetapi juga sebagai solekan asas semulajadi! Formula ringkas namun berevolusi ini menjadikan Cozuma CC Cream suatu KEPERLUAN bagi lelaki dan wanita!

Fungsi - fungsi semua bahan aktif di dalam Cozuma CC Cream dijaga dengan sebaiknya kerana bahan - bahan aktif dalam CC Cream diekstrak melalui pengekstrakan CO2. Tiada pelarut atau haba digunakan semasa proses pengekstrakan. Ekstrak tersebut adalah sangat pekat dan bebas daripada logam berat, mikrob atau pelarut yang membuatkan Cozuma CC Cream suatu produk sempurna untuk kegunaan harian.

Kandungan Utama Cozuma CC Cream 
Minyak Germ Beras , Minyak Zaiton, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera, Ekstrak Manggis, Ekstrak Akar Licorice, Ekstrak Marigold, Esktrak Rosemary


Apakah Cozuma CC Cream lakukan untuk anda?
 Krim ringan, liputan hebat untuk kulit yang halus - Tekstur yang ringan membenarkan sapuan yang lancar dan menjanjikan liputan yag sangat hebat. Cozuma CC Cream adalah terbaik kerana ia tidak akan menyumbatkan liang roma anda seperti bedak asas yang lain.
➮ Kulit cerah dan bersinar - Krim bertekstur ringan sutera ini meresap ke dalam kulit anda dengan sempurna dan mencerahkan kulit anda dengan segera. Selain itu, ekstrak Licorice dan vitamin C mencerahkan tona kulit anda hari demi hari apabila digunakan setiap hari.
➮ Kawalan kulit berminyak - Bosan kerana asyik menggunkan kertas lap minyak selepas memakai bedak asas atau solekan? Gunakan Cozuma CC Cream dan kekal bebas kilatan sepanjang hari.
➮ Pelembapan dan penghidratan yang berpanjangan - Eksrak Aloe Vera menyediakan penghidratan hebat sepanjang hari, menjadikan kulit anda lebih halus dan lembut.
➮ Anti radang - Tiada lagi kulit sensitif kerana ia mengandungi ekstrak bunga Marigold dan ekstrak manggis.


MANFAAT-MANFAAT LAIN
 Perlindungan UV yang optimum
 Antioksidan dan anti-penuaan
 Memperbaiki dan membina gentian elastin
 Mengurangkan kedutan dan garis halus
 Mengetatkan liang roma


COZUMA CC CREAM. SAYA SUKA SANGAT! 
Bila guna dgn hanya sapuan yg sgt simple..
 Sekata pada kulit
 Tidak melekit
 Tidak berminyak
 Lembut dan nyaman pada kulit
☆ Kulit muka lebih cerah
 Sesuai utk semua warna kukit dan jenis kulit..
 Sembunyikan cela pada kulit muka
 Tahan lama pada kulit tanpa rasa melekit
 Tak rasa pakai bedak atau cream...ringan jer rasanya...
 Mudah dicuci bila nak solat...


Kelebihan LUARBIASA COZUMA CC CREAM
‎ Perlindungan uv yang optima
♡ ‎Wajah berseri
♡ ‎Anti -radang & anti-oksidan
♡ ‎Pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
♡ ‎Kulit cerah bersinar
Kulit wajah lebih halus
♡ ‎Mengurangkan kedutan & garis halus
♡ ‎Kawalan kulit berminyak
♡ Bedak solekan & pembetulan kulit asas
♡ ‎Menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit

Semua wanita guna bedak/faoundation/CC cream...

KINI JOM BERTUKAR kpd yg lebih MUDAH CANTIK dan SELESA.

TESTIMONI












HARGA COZUMA CC CREAM 50G
RM134 (SM) RM139 (SS) 
TERMASUK KOS POSLAJU


HARGA TRIAL PACK 8G
RM40 (SM) RM45 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

HARGA TRIAL PACK 5G
RM30 (SM ) RM35 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS & PENGEDAR DIPERLUKAN


Rabu, 8 April 2015

PREMIUM BEAUTIFUL FEMI 9 INTIMATE WASH

PB Femi 9 Intimate Wash  untuk Miss V

 

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.


BAHAN UTAMA
 Manjakani
 membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan bersalin.

✿ Vitamin E 
➮ agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.


KELEBIHAN PB FEMI 9 INTIMATE WASH:
 Membersihkan, menyegarkan dan menegangkan miss V
☆ Menghilangkan bau MISS V yang tidak menyenangkan dan memberi keselesaan.
 Mengekalkan keseimbangan PH kulit.
 Membantu mengelakkan keradangan di sekitar MISS V disebabkan oleh bakteria dan mikroorganisma.
 Sesuai untuk kulit yang sensitif dan ibu baru bersalin.
 Merapatkan dinding MISS V.
☆ Menghilangkan kegatalan
Anti penuan


Adakah Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash sesuai digunakan setiap hari?
Ya. Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut di mana ia sesuai digunakan setiap hari. Anda boleh menggunakannya 2-3 kali sehari untuk penjagaan diri yang lebih baik.

Apakah kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-
➮ Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.
➮ Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.
➮ Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.
➮ Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Mengapakah penggunaan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash adalah penting untuk kaum wanita?
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit. Oleh itu, ia membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Apakah bahan-bahan utama yang terkandung dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-
Manjakani membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.
Vitamin E merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.



CARA PENGGUNAAN
♡ Tuangkan sejumlah kuantiti kecil ke atas tapak tangan anda.
 Sapu dan cuci bahagian intim anda sekurang-kurangnya 20 saat.
♡ Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih.
♡ Untuk kegunaan bahagian luaran sahaja.
♡ Guna 2-3 kali setiap hari.
♡ 1 botol 180ml boleh tahan 2-3 bulan bergantung pada penggunaan individu.

TESTIMONI 
















HARGA PB FEMI 9 INTIMATE WASH 180ML
RM29 (SM) RM33 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM1X..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS & PENGEDAR DIPERLUKAN


Selasa, 7 April 2015

PREMIUM BEAUTIFUL HAND & BODY LOTION

Rangkaian Siri produk penjagaan diri Premium Beautiful termasuk Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan takanan dan member penyeimbangan secara semulajadi dengan haruman. Ia mengandungi pati minyak dari lavender tulen yang dapat menenagkan, menguatkan minda dan meningkatkan semangat. Selain pati minyak lavender, ia mengandungi Vitamin E, Vitamin B kompleks dan ekstrak tumbuhan.


BAHAN UTAMA /KELEBIHAN
Minyak essential lavender yang tulen membantu memelihara kesihatan kulit.
✔ Vitamin E dan Vitamin B Complex membantu menghasilkan kulit yang lebih lembut dan licin.
✔ Melembapkan kulit yang kasar dan kering serta membantu mengekalkan kelembapan.



MINYAK LAVENDER TULEN
Minyak Lavender berasal dari Lavender, yang merupakan pokok renek berkayu malar hijau yang mempunyai hijau pucat, daun linear sempit dan ungu bunga biru. Menggabungkan baik dengan semua minyak sitrus, Minyak Lavender mempunyai harta untuk merawat penyakit dan jangkitan termasuk asma, mulut berbau, selsema, laryngitis, tekak, dan batuk kokol. 
Selain itu, ia juga membantu menangani sistem penghadaman dengan kolik, loya, muntah, dan kembung perut.

VITAMIN E
. Salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular.
. Ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu, dan sangat berguna dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada.
. Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.
. Mengurangkan parut yang diakibatkan oleh sesetengah kecederaan.
. Mengurangkan tekanan darah.
. Membantu dalam pencegahan penyakit katarak.
. Meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.
. Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.
. Ia juga mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan di masa yang sama menguatkan dinding kapilari.
. Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
. Membantu mencegah anemia dan "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.

Satu kajian yang dijalankan oleh National Cancer Institute pada tahun 1998 mendapati bahawa pengambilan vitamin E dalam jangka masa panjang dapat mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok. Lain-lain kajian megesyorkan bahawa vitamin ini dapat memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer. Sepanjang ini diketahui bahawa vitamin E telah menunjukkan kesan pencegahan kepada lebih kurang 80 jenis penyakit.

SUMBER
Vitamin E didapati daripada sumber makanan berikut: minyak sayuran, sayuran berdaun hijau gelap, kacang, biji-bijian , dan semua bijirin. Vitamin E juga boleh didapati daripada beras perang, makanan daripada jagung, telur, rumpai laut, hati yang dikeringkan, susu, oat, daging organ , kacang soya, ubi kentang, selada air, dan gandum.

Kekurangan Kekurangan VITAMIN E boleh menyebabkan :
♡ Mudah radang dan odema ( pengumpulan air dalam tisu), pada bayi.
♡ Penuaan kulit sebelum masa.
♡ Rambut gugur
♡ Anemia.

VITAMIN B COMPLEX
Apakah kepentingan B Complex terhadap tubuh kita?
Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro.
 Terlibat dalam penghasilan tenaga dan berguna untuk kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.
 Diperlukan untuk pembentukan darah, dengan itu, ia membantu mencegah anemia.
 Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi, dan membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.
 Membina rambut yang sihat dan mencegah uban.
 Membantu dalam merawat alergi, menyembuhkan luka, mengawal penyakit jantung, hiperaktif,
 Membina tindak balas imun, mencegah kemandulan, masalah haid, multiple sclerosis, gangguan saraf, skizofrenia, membantu fungsi seksual , kesukaran penglihatan, masalah kehilangan berat badan, dan melindungi terhadap keracunan plumbum

Sekiranya kita kekurangan Vit. B Complex
 keletihan
☆ kebas
kerengsaan usus
☆ gemuruh
☆ kemurungan
☆ paranoia
☆ lemah dan lesu
☆ stress

Mana kita nak dapatkan semua ni?? Semua keperluan ni ada dalam satu produk PREMIUM BEAUTIFUL HAND & BODY LOTION.. memudahkan kita kan???


CARA PENGGUNAAN
Sapu losyen tangan dan badan dengan rata pada kulit anda. Senang dan mudah kan :)

TESTIMONI













HARGA PREMIUM BEAUTIFUL HAND & BODY LOTION 350ML
RM30.50 (SM) RM36.50 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM2X..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS, PENGEDAR & DROPSHIP DIPERLUKAN