Khamis, 9 April 2015

COZUMA CC CREAM

COZUMA CC CREAM - Product From KOREA

ALAMI KULIT HALUS SEMULAJADI DENGAN CC CREAM TERBARU

Krim ringan semua dalam satu menawarkan segala yang anda perlukan, bukan sahaja untuk fungsi penjagaan kulit, tetapi juga sebagai solekan asas semulajadi! Formula ringkas namun berevolusi ini menjadikan Cozuma CC Cream suatu KEPERLUAN bagi lelaki dan wanita!

Fungsi - fungsi semua bahan aktif di dalam Cozuma CC Cream dijaga dengan sebaiknya kerana bahan - bahan aktif dalam CC Cream diekstrak melalui pengekstrakan CO2. Tiada pelarut atau haba digunakan semasa proses pengekstrakan. Ekstrak tersebut adalah sangat pekat dan bebas daripada logam berat, mikrob atau pelarut yang membuatkan Cozuma CC Cream suatu produk sempurna untuk kegunaan harian.

Kandungan Utama Cozuma CC Cream 
Minyak Germ Beras , Minyak Zaiton, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera, Ekstrak Manggis, Ekstrak Akar Licorice, Ekstrak Marigold, Esktrak Rosemary


Apakah Cozuma CC Cream lakukan untuk anda?
 Krim ringan, liputan hebat untuk kulit yang halus - Tekstur yang ringan membenarkan sapuan yang lancar dan menjanjikan liputan yag sangat hebat. Cozuma CC Cream adalah terbaik kerana ia tidak akan menyumbatkan liang roma anda seperti bedak asas yang lain.
➮ Kulit cerah dan bersinar - Krim bertekstur ringan sutera ini meresap ke dalam kulit anda dengan sempurna dan mencerahkan kulit anda dengan segera. Selain itu, ekstrak Licorice dan vitamin C mencerahkan tona kulit anda hari demi hari apabila digunakan setiap hari.
➮ Kawalan kulit berminyak - Bosan kerana asyik menggunkan kertas lap minyak selepas memakai bedak asas atau solekan? Gunakan Cozuma CC Cream dan kekal bebas kilatan sepanjang hari.
➮ Pelembapan dan penghidratan yang berpanjangan - Eksrak Aloe Vera menyediakan penghidratan hebat sepanjang hari, menjadikan kulit anda lebih halus dan lembut.
➮ Anti radang - Tiada lagi kulit sensitif kerana ia mengandungi ekstrak bunga Marigold dan ekstrak manggis.


MANFAAT-MANFAAT LAIN
 Perlindungan UV yang optimum
 Antioksidan dan anti-penuaan
 Memperbaiki dan membina gentian elastin
 Mengurangkan kedutan dan garis halus
 Mengetatkan liang roma


COZUMA CC CREAM. SAYA SUKA SANGAT! 
Bila guna dgn hanya sapuan yg sgt simple..
 Sekata pada kulit
 Tidak melekit
 Tidak berminyak
 Lembut dan nyaman pada kulit
☆ Kulit muka lebih cerah
 Sesuai utk semua warna kukit dan jenis kulit..
 Sembunyikan cela pada kulit muka
 Tahan lama pada kulit tanpa rasa melekit
 Tak rasa pakai bedak atau cream...ringan jer rasanya...
 Mudah dicuci bila nak solat...


Kelebihan LUARBIASA COZUMA CC CREAM
‎ Perlindungan uv yang optima
♡ ‎Wajah berseri
♡ ‎Anti -radang & anti-oksidan
♡ ‎Pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
♡ ‎Kulit cerah bersinar
Kulit wajah lebih halus
♡ ‎Mengurangkan kedutan & garis halus
♡ ‎Kawalan kulit berminyak
♡ Bedak solekan & pembetulan kulit asas
♡ ‎Menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit

Semua wanita guna bedak/faoundation/CC cream...

KINI JOM BERTUKAR kpd yg lebih MUDAH CANTIK dan SELESA.

TESTIMONI












HARGA COZUMA CC CREAM 50G
RM134 (SM) RM139 (SS) 
TERMASUK KOS POSLAJU


HARGA TRIAL PACK 8G
RM40 (SM) RM45 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

HARGA TRIAL PACK 5G
RM30 (SM ) RM35 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS & PENGEDAR DIPERLUKAN


Tiada ulasan:

Catat Ulasan