Selasa, 3 Februari 2015

BIO EVER NANO CREAM MURAH

BIO EVER NANO CREAM 1001 KEGUNAAN




 BIO EVER™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus kedalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio-Ever™ dirumuskan kedalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar kebahagian badan yang mana ia diperlukan. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat kedalam badan.


KEGUNAAN BIO EVER
Bio-Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini. Bio-Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan kedalam liposom dan dihantar kebahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio-Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal

Bio-Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidak seimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif. Bio-Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi / kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya.

KANDUNGAN


Pegaga (CentellaAsiatica)
☆ Kaya dengan vitamin A dan C.
☆ Menggalakkan penyembuhan luka
☆ Merangsang sintesis kolagen

Wild Yam (DioscoreaVillosa)
☆ Komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
☆ Mengawalatur metabolisme
☆ Antioksidan dan meregangkan otot

Kacang Soya (Glycine Soja
☆ Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen.
☆ Membantu masalah endokrin
☆ Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit


1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan
2. Menangani masaalah jerawat dan jeragat (tak perlu pergi spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat (Insyallah dalam 5 hari dah sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala (tak perlu panadol)
7. Asma (tak perlu lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik untuk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka untuk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan ZURIAT kepada yang sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masaalah kecantikkan
29. Kulit mengendur
30. Buasir
31. Sakit lutut
32. Rabun
33. Keguguran
34. Uban
35. Prestasi seksual merosot
36. Masalah kesihatan

7 SPOT
1. Urat nadi d tgn
2. Urt besar d lengan (tempat ambik bp)
3. Urat merih ..bwh cuping telinga
4. Keng ..sisi dagu ke dalam
5. Pangkal ari
6. Lekuk blkg pinggang
7. Celah paha


Fungsi Utama Bio-Ever Nano Cream adalah:
 Badan menjadi lebih sihat.
 Melanjutkan keremajaan
 Melancarkan sistem peredaran darah.
 Membantu proses detoksifikasi.
 Mengatasi masalah-masalah kulit yang timbul akibat hormon yang tidak seimbang.
 Memelihara kulit agar menegang,mengurus,melembap dan mencerahkan kulit anda.
Di antara FUNGSI-FUNGSI HORMON adalah seperti berikut:
. Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal, licin dan cerah berseri.
. Tampak muda dan membuatkan anda kelihatan lebih menikmati kehidupan.
. Membuatkan LELAKI dan WANITA.
. Meningkatkan prestasi seksual, 'kelakian' dan kesuburan.
. Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran.
. Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan.
. Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam.
. Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungsi sendi.
. Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal kemurungan.


Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang. Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini ialah perubahan dari segi:
. Berat badan atau bentuk badan
. Daya ingatan menjadi lemah
. Berkurangan tenaga
. Kulit wajah cepat menjadi kedut, hilang seri, kusam, kurang anjal
. Rambut gugur, tidak bermaya
. Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul.


Kunci di dalam keseimbangan hormon adalah keseimbangan di antara hormon estrogen dan progesteron, di mana penghasilan progesteron menjadi semakin sangat berkurangan jika dibandingkan dengan estrogen. Kekurangan progesteron berbanding estrogen ini menyebabkan berbagai masalah berlaku. Bukan wanita sahaja yang mengalami masalah ini, bahkan lelaki juga. Ini kerana hormon progesteron dan estrogen juga penting di dalam kesihatan kaum lelaki.

Menurut Dr. John Lee melalui bukunya 'What Your Doctor May Not Tell You About Menopause', di antara gejala-gejala dominan estrogen atau hormon tidak seimbang ini ialah seperti:
. Alergi termasuk asma, ruam, resdung
. Kekeringan serviks
. Sejuk kaki dan tangan akibat lemah fungsi tiroid
. Berkurangan libido (keinginan seksual)
. Kemurungan beserta kebimbangan
. Kekeringan mata
. Mendapat haid lebih cepat
. Kegemukan di bahagian perut, paha dan punggung
. Keletihan
. Daya tumpuan menjadi kurang
. Keguguran rambut
. Sakit kepala
. Kitaran haid tidak teratur
. Insomnia
. Perasaan tidak menentu
. Osteoporosis
. Kadar metabolisme rendah
. Fiboid uterin dan bermacam-macam lagi


Fungsi Bio ever Untuk Keseimbangan Hormon
Masalah yang berpunca daripada ketidakseimbangan hormon ini sebenarnya boleh di atasi. Antaranya dengan menggunakan bahan yang dapat membantu tubuh merangsangkan keseimbangan hormon.

Bio Ever mempunyai ramuan yang dapat menyeimbangkan hormon anda.
Jadi, gunakanlah Bio ever untuk membantu tubuh anda mencapai keseimbangan hormon kerana anda boleh mengembalikan KESIHATAN dan KECANTIKAN yang optima apabila hormon di dalam tubuh anda seimbang.


CARA KEGUNAAN
Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut:

Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk.

 Meningkatkan kecergasan otak / IQ - Tengkuk & belakang badan.

 Rambut gugur / botak / beruban - Akar rambut / kulit kepala.

 Sakit mata / katarak / berselaput / rabun - Sekeliling mata

 Resdung / selsema - Sekitar hidung dan leher

 Asma / Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

 Jerawat / jeragat - Sekitar leher

 Penegangan muka - Sekitar leher

 Sakit gigi / gusi / mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

 Berhenti merokok - Leher & dada

 Tiroid / sakit tekak - Leher

 Batuk - Leher & dada

 Sakit jantung / dada / darah tinggi - Dada & belakang badan

 Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka / busuk / hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.

 Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payudara

 Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.

 SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.

 SEX:Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.

PERINGATAN:
Rasa gatal, ruam, kerap kentut, kulit kepala berkelemumur, perpeluhan dan sebagainya mungkin akan muncul selepas menggunakan Bio Ever. Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya akan berterusan beberapa hari. Ini berlaku kerana badan sedang mengalami proses detoksifikasi melalui kulit. Tanda-tanda ini akan hilang selepas beberapa hari. Lebihkan minum air kosong, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan antioksidan bagi memendekkan tempoh pemulihan ini.


FAQ BIO EVER 

Apakah itu Bio Ever Nano Cream?
Bio-Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.

Bagaimanakah Bio Ever Nano Cream mempengaruhi badan kita?
 Kacang soya dalam Bio-Ever Nano Cream mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. Diosgenin yang terdapat dalam Bio-Ever Nano Cream pula dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Hormon-hormon ini dapat menyelaraskan sistem badan termasuklah fungsi metabolisme dan sistem saraf, di samping melambatkan penuaan organ-organ badan dan memelihara fungsi fisiologi badan. Selain itu, rumusan yang terkandung dalam Wild Yam (Dioscorea Villosa) dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Tahap Penyerapan Bio-Ever Nano Cream?
 Masa penyerapan adalah kira-kira 2-3 minit bagi selepas haid berhenti sehingga 7 hari sebelum bermulanya haid yang seterusnya. Selepas ini, masa penyerapan akan dipercepatkan di mana ia hanya memerlukan 15 saat. Tahap penyerapan yang lebih cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Biasanya, Bio-Ever Nano Cream diserap dengan lebih cepat dalam tempoh 7 hari sebelum bermulanya haid.

Cara Penggunaan Bio-Ever Nano Cream?
Peringkat Awal
 Cuba pada kulit dengan kuantiti yang sedikit, perhatikan sama ada berlakunya keadaan alergi. Sekiranya tiada, anda dicadangkan untuk menghabiskan sebotol dalam masa 6 hari. Untuk mendapatkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat. Namun sekiranya berlaku alergi, anda dinasihatkan untuk menggunakannya pada waktu pagi dan malam. Anda juga diingatkan untuk meminum air yang banyak, banyak bersenam dan mendapat rehat yang cukup.

Tempoh Penjagaan
 Ia bergantung pada keadaan individu sama ada untuk meningkatkan atau mengurangkan penggunaan Bio-Ever Nano Cream. Anda dicadangkan untuk menggunakannya setiap hari pada waktu pagi dan malam. Ia sesuai untuk kegunaan jangka panjang dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan.

Adakah Bio Ever Nano Cream sejenis ubat?
 Tidak. Kandungan utama Bio-Ever Nano Cream ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio-Ever Nano Cream yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat.

Bio Ever Nano Cream lebih baik daripada ubat?
 Bio-Ever Nano Cream bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio-Ever Nano Cream membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Adakah Bio Ever Nano Cream perlu digunakan secara berterusan?
 Bio-Ever Nano Cream kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. Penggunaan Bio-Ever Nano Cream dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio-Ever Nano Cream secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal.

Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever?
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.
Adakah badan akan terlalu bergantung Bio Ever Nano Cream?
 Tidak. Bio-Ever Nano Cream tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. Fungsi Bio-Ever Nano Cream ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.

Bolehkah Bio-Ever Nano Cream menguruskan badan?
✿ Ya. Bio-Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif.
✿ Bio-Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.

Bolehkah menggunakan Bio Ever Nano Cream semasa haid?
 Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio-Ever Nano Cream juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.

Adakah penggunaan Bio Ever Nano Cream akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda?
✿ Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama. Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah Bio Ever Nano Cream sesuai digunakan oleh ibu yang sedang menyusu?
 Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio-Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna. Ibu yang menyusu juga sedang mengalami perubahan paras hormon.

Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio-Ever Nano Cream?
✿ Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio-Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio-Ever Nano Cream.

Bolehkah kaum lelaki menggunakan Bio Ever Nano Cream?
 Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio-Ever Nano Cream merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
✿ Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.

Kesan sampingan Bio-Ever Nano Cream?
Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio-Ever Nano Cream bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Mengapakah kesan Bio-Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya?
✿ Bio-Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio-Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio-Ever Nano Cream sehari?
✿ Kekerapan penggunaan Bio-Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:

(a) Tempoh penyelarasan
✿ Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

✿ Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
✿ Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.

Kandungan utama Bio Ever Nano Cream
 Pegaga (Centella Asiatica),
 Wild Yam (Dioscorea Villosa),
 Kacang Soya (Glycine Soja),
✿ Resveratrol

Keberkesanan Bio Ever Nano Cream?
Kaya dengan antioksidan dan anti-penuaan.
 Kaya dengan diosgenin yang boleh mengaktifkan hormon, membantu menggalakkan kadar metabolisme dan menyelaraskan sistem saraf.
 Memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain.
 Meningkatkan daya stamina dan tenaga.

TESTIMONI

Setakat ini sangat banyak testimonial yang dikeluarkan termasuklah beberapa yg kami & doktor yg merawat rasa sangat teruja, antaranya : breast cancer stage 4 sembuh dlm masa kurang 1bulan stengah, fibroid pecah secara semula jadi tanpa perlu pembedahan, mata yang dah disahkan buta selama 1 stengah tahun kembali nampak, mati pucuk selama 4 1/2 tahun kembali berfungsi hanya 2minggu, mati pucuk 2thn hanya dengan urutan 1 mlm sahaja sudah selesai dan banyak lagi… kalau setakat tiroid,resdung, kencing manis, darah tinggi, sakit tulang belakang tu..kira sangat cepat boleh tengok perubahannya (insyaAllah).. Utk hub suami isteri- hanya 5 minit sahaja!! Yg malas pun boleh jadi rajin!! This is GUARANTEED!!

Kenapa ianya menjadi kegilaan orang perempuan?? Dari yang muka berjerawat & kesan jerawat, berjeragat, kusam, kurang seri, pucat, eye bag besar, eyebag gelap..insyaAllah boleh nampak perubahan dalam masa 20 minit…BUKAN sapu di muka tau!! Hanya sapu di lengan sahaja!! Sapuan di tangan utk naikkan seri muka, tetiba dlm sebulan anda akan perasan tumit kaki dr pecah jadi licin lembut kemerahan, kesan gelap akibat deodoran di bawah ketiak tetiba cerah kembali, begitu juga di celah paha… MasyaAllah, its really amazing…



























































BIO EVER 50G (LAMA)


HARGA BIO EVER  PLUS 50G (BARU)
RM268 (SM) RM278 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN

HARGA TRIAL PACK BIO EVER PLUS 10G
RM66 (SM) RM70 (SS)
PERCUMA PENGHANTARAN

OFFER AGENT 
5 KOTAK 50G RM1200 (SM) RM1220 (SS)
PERCUMA 1 KOTAK 50G
PERCUMA KEAHLIAN 
SIAP POS




☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM2XX..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.



MINI STOKIS & PENGEDAR DIPERLUKAN


Tiada ulasan:

Catat Ulasan