Jumaat, 20 Februari 2015

KOPI MINERAL GARAM BULUH



Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.


RAMUAN UTAMA:
Kopi Robusta, Garam Buluh

KEISTIMEWAAN KOPI MINERAL GARAM BULUH
Kopi ni memang special & lain dari yang lain kerana:
TANPA GULA   sangat sesuai untuk yang ada DIABETIS dan DARAH TINGGI
KURANG KAFFEIN  sesuai untuk ANAK2 & mereka yang ada MIGRAINE
TANPA BAHAN PENGAWET  sesuai untuk SEMUA GOLONGAN termasuk ANAK2 YG SEDANG BELAJAR
TANPA KOLESTROL
Mengandungi GARAM BULUH  Kaya BAHAN MINERAL & elemen mikro yang baik untuk KESIHATAN


KHASIAT GARAM BULUH antaranya ialah :
Seimbangkan tekanan darah
 Neutral dan singkirkan toksin
 Hilangkan asid dalam badan
 Tingkatkan sistem pertahanan badan
 Bersifat anti oksidan & mampu melawan Cancer
 Mengubati masalah Athma
 Mencegah Migraine
 Cegah dan pulihkan Gastrik
 Cegah Osteoporosis
 Sesuai untuk semua peringkat umur
 Mengelakkan dari mendapat penyakit seperti GOUT, KEPUTIHAN dan DARAH TINGGI
 Kandungan garam buluh meningkatkan kadar NUTRISI dalam kopi dan banyak lagi ...



KEBAIKAN MINUM KOPI MINERAL :
♡ Garam buluh memang sangat bagus untuk kesihatan, customer2 Cina yang selalu makan/minum garam buluh untuk bagi panjang umur (kesihatan meningkat). Kebanyakan dari kita (termasuk saya) memang tak boleh nak minum terus garam buluh ni, mak aiii sebab rasa dan baunya kurang menyenangkan… tapii.. kalau dah terpaksa untuk berubat, ahh telan saja demi kesihatan…sebab itulah garam buluh yang terdapat dalam kopi mineral membuat kopi ini sangat “special!!! dan sedap!!!!!! “

♡ Garam buluh bersifat sangat beralkali..(ingat : air zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH nya, Allah mengetahui apa yang terbaik untuk hamba2Nya) jadi ia akan meneutralkan asid yang berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih ulu hati). Memulakan tugasan di pagi hari dengan secawan kopi mineral + 2 keping biskut ini akan membuat badan lebih segar dan bertenaga, rasa kenyang je sehingga tengahari..sampaikan kekadang terskip waktu lunch atau makan dalam kuantiti yang sedikit.. pastu minum petang sekali… so dinner takyah ambil banyak…Lagi satu ianya membantu juga untuk senang nak membuang, perut lega!!

♡ Sesuai even untuk pesakit kencing manis, juga yang pregnant, atau ibu2 yang breastfeeding, dalam pantang, ianya tiada kafein dan yang best lagi sebab mengandungi garam buluh yang sangat berkhasiat untuk menurunkan tekanan darah, menurunkan kadar gula, menurunkan kadar kolesterol dan bykkkk lg....so inilah kopi pilihan untuk seisi keluarga..!!! Sel2 badan kita buat ‘kerja’ secara optimum dalam keadaan yang beralkali, jadi sel2 yang dah tak berapa optimum buat kerja akan aktif balik…sebab tu la ada testimoni minum kopi mineral seminggu (2X sehari)..yang kencing manis reduce sugar level dari 11 kepada 7, pesakit diabetis sangat dilarang minum kopi 3 in 1!! Tapi dengan kopi ini… insyaAllah.. apapun semuanya dengan izin Allah.. pastu kalau siapa2 ada bisa2 tumit dan lutut…cer minum kopi ni, hilang la pulak bisanya (itulah kerja asid)…

Kopi ini pun boleh diminum oleh ibu ayah, kanak-kanak, atok nenek, makcik pakcik, pelajar2 universiti.. sesiapa saja boleh mendapat manafaatnya..

Cepat letih? Banyak angin dalam badan? Ada gastrik ? Nak berjaga malam?

Jom cuba KOPI MINERAL.

JADI APA TUNGGU LAGI!!!!


KOPI MINERAL NEUTRALKAN ASID DALAM BADAN:
 Perut rasa kenyang
 Turunkan paras gula
 Turunkan tekanan darah
 Lancarkan sistem perkumuhan
 Turunkan berat badan
 Hilangkan gastrik dan kembung perut

 Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral memang mabelesss.. Cukup rasa!!Kalau anda rasa2 nak demam..tengah berdedar2 panas tu, minum 1 cawan kopi mineral panas… dlm setengah jam berpeluh2 then insyaAllah beransur2 lega..


KEBERKESANAN:
 Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
 Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
 Menghilang-Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

TESTIMONI 
























































HARGA KOPI MINERAL 
SEKOTAK 20 SACHET X 12G 
1 KOTAK RM40 (SM) RM45 (SS)
3 KOTAK RM110 (SM) RM120 (SS)
TERMASUK KOS POS

SET COMBO 

1 KOTAK KOPI MINERAL + 1 BOTOL GARLIC
RM85 (SM) RM90 (SS)
TERMASUK KOS POS

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM2X..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS & PENGEDAR DIPERLUKAN


Tiada ulasan:

Catat Ulasan