Sabtu, 7 Februari 2015

SABUN GARAM BULUH MARINE ESSENCE


Kulit Cantik Berseri Dengan Satu Bar Kecantikan!!!.
Tampil Yakin Dengan Kulit Sebenar Anda.!!!


Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!


BAHAN-BAHAN UTAMA & KELEBIHAN

Garam Buluh
 Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
☆ Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
 Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
 Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
 Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
 Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
 Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
 Antioksidan, anti-penuaan.
 Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
 Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
 Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
 Hilangkan hitam celah badan
 Hilang bau badan
 Hilangkan jerawat
 Kulit lebih lembap & tidak berminyak
 Hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
 Hilangkan penyakit eczema
 Cerahkan kulit muka & seluruh badan


Mendapat kelulusan dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan
Kementerian Kesihatan Malaysia NO. KOD : NOT140203726K

KELEBIHAN SABUN MARINE BAR
Baunya sangat wangi
 Berkesan untuk kegatalan kulit
 Cerahkan bahagian gelap ketiak, celah paha, kawasan2 pelipat, siku, lutut
 selesaikan masalah kulat pada badan seperti panau
 Mengecutkan jerawat
➮ Mengurangkan jeragat
 Lembutkan kulit/Lembabkan kulit
 Boleh digunakan di seluruh
badan
 Merawat Eczema
 Sesuai digunakan oleh semua golongan termasuk bayi.

Jom segarkan diri anda dgn sabun marine..

CARA PENGGUNAAN
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

CARA PENYIMPANAN
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

PERHATIAN
Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.

TESTIMONI















































































HARGA SABUN GARAM BULUH 
1 KOTAK 3 BAR
RM127 (SM) RM132 (SS) 
TERMASUK KOS POS

HARGA SABUN GARAM BULUH 1 BAR
RM47 (SM) RM52 (SS)
TERMASUK KOS POS

OFFER AGENT
5 KOTAK RM560 (SM) RM580 (SS)
PERCUMA KEAHLIAN 
SIAP POS

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM9X..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS, PENGEDAR & DROPSHIP DIPERLUKAN

9 ulasan:

  1. assalamualaikum...
    nk tnya ni... knapa harga nya mahal sangat kalau di bndingkan dgn harga kt mana2 kedai biasa .?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam... harga yg saya bagi tu harga yang telah ditetapkan oleh syarikat... jika En Datuk K nak harga yg murah boleh daftar keahlian ..dapat beli dengan harga ahli..saya nak cari rezeki yang halal..tak nak main harga..hati2 juga dengan harga yg murah sebab dah ader yg fake.. maafkan saya..

      Padam
  2. macam mana nak bezakan yg fake and original?

    BalasPadam
  3. assalamualaikum nk tanye macam mana nak jadi ahli n berapa yuran pendaftaran

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam..
      untuk daftar keahlian YURAN RM50..

      MAKLUMAT DIPERLUKAN UNTUK PENDAFTARAN..
      NAMA :
      NO K/P :
      NO TEL :
      NO AKAUN : (CIMB, MAYBANK, AMBANK)
      ALAMAT :
      EMAIL :

      boleh whatsApp za 0179795214 untuk maklumat lanjut :)

      Padam
  4. Kalau nak order sabun dengan nak jadi ahli, bank in dalam satu akaun ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak order & jadi ahli boleh sis sangat dialu-alukan.
      Whatsupp/sms ke 0179795214 untuk cepat respon.
      Boleh bank in ke salah satu akaun Maybank @ Cimb.

      Padam
  5. Macamana nak continue contact pasal sabun nie

    BalasPadam